Lang Leve de Liefde: 'Houd op, ik wil slapen!'

Lang Leve de Liefde: 'Houd op, ik wil slapen!'

Woensdag 1 november 2023 om 12:54

Ook in bed gaat Boris gewoon door met het stellen van vragen aan zijn date Bo, maar die wil echter vooral gaan slapen: 'Echt.. Houd op alsjeblieft. Ik wil slapen.' Haar oproep lijkt echter aan dovemansoren gericht.

Bekijk het fragment van Lang leve de liefde hieronder:

Lang Leve de Liefde: 'Houd op, ik wil slapen!' Ook in bed gaat Boris gewoon door met het stellen van vragen aan zijn date Bo, maar die wil echter vooral gaan slapen: 'Echt.. Houd op alsjeblieft. Ik wil slapen.' Haar oproep lijkt echter aan dovemansoren gericht. Bekijk het fragment van Lang leve de liefde hieronder: Lang Leve De Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Marian (B&B Vol Liefde) is aan het daten: 'We zijn de boel aan het aftasten' Bekijk deze video » Bo in Lang Leve de Liefde: 'Ik heb echt geen Amsterdams accent' Bekijk deze video » Bouke steunt Rob Kemps in mediahetze: 'Het is een gevoelsmens, staat altijd klaar voor zijn kinderen' Bekijk deze video »
TV :

Lang Leve De Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's