Bekijk de trailer van Een Moord Kost Meer Levens, vanaf 14 november op Videoland

Bekijk de trailer van Een Moord Kost Meer Levens, vanaf 14 november op Videoland

Wednesday 1 November 2023 om 17:57

Een Moord kost meer Levens is een waargebeurd verhaal, gebaseerd op het boek van Peter R. de Vries. Hij publiceerde het boek oorspronkelijk in 1994 en vond het zijn 'beste boek'. De serie geeft een bijzondere inkijk in de jaren ‘80 en neemt de kijker mee in de huid en het hoofd van Paul Spruit.

Tekst gaat verder onder de video.

Bekijk de trailer van <em>Een Moord Kost Meer Levens</em>, vanaf 14 november op Videoland Een Moord kost meer Levens is een waargebeurd verhaal, gebaseerd op het boek van Peter R. de Vries. Hij publiceerde het boek oorspronkelijk in 1994 en vond het zijn 'beste boek'. De serie geeft een bijzondere inkijk in de jaren ‘80 en neemt de kijker mee in de huid en het hoofd van Paul Spruit. Tekst gaat verder onder de video. Een Moord kost meer LevensZijn leven wordt bepaald door zijn vader, die werd veroordeeld vanwege de moord op twee kinderen. Paul leeft een schokkend en bewogen leven en belandt in het criminele circuit. De serie werpt een blik in zijn belevingswereld: is waar je wieg staat bepalend of heb je je lot in eigen hand? De dramaserie Een Moord kost meer Levens is vanaf 14 november te zien bij Videoland. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van Een Moord kost meer Levens terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Royce de Vries in Hart van Nederland over bekentenis Joran: "Vind dat behoorlijk onthullend" Bekijk deze video » Zien: eerste beelden nieuwe dramaserie boek Peter R. de Vries (video) Bekijk deze video »
Trailer :
Bekijk de trailer van Een Moord Kost Meer Levens, vanaf 14 november op Videoland

Een Moord kost meer Levens
Zijn leven wordt bepaald door zijn vader, die werd veroordeeld vanwege de moord op twee kinderen. Paul leeft een schokkend en bewogen leven en belandt in het criminele circuit. De serie werpt een blik in zijn belevingswereld: is waar je wieg staat bepalend of heb je je lot in eigen hand?

De dramaserie Een Moord kost meer Levens is vanaf 14 november te zien bij Videoland. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van Een Moord kost meer Levens terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's