Zien: eerste beelden nieuwe dramaserie boek Peter R. de Vries (video)

Zien: eerste beelden nieuwe dramaserie boek Peter R. de Vries (video)

Thursday 19 October 2023 om 22:19

Zien: <em>eerste beelden</em> nieuwe dramaserie boek Peter R. de Vries (video) In 1994 schreef Peter R. de Vries het boek Een Moord kost meer Levens. Het is het ongelooflijke verhaal van Paul Spruit, een man waarvan zijn vader twee kinderen om het leven bracht en hij doodde zelf zijn stiefvader. Het verhaal is door Videoland verfilmd tot dramaserie en RTL Boulevard deelde donderdag de eerste beelden met onder andere Monic Hendrickx en Jacob Derwig. Bekijk de beelden van Een Moord kost meer Levens hierboven. De dramaserie Een Moord kost meer Levens is vanaf 14 november te zien bij Videoland. Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv. Peter Schouten over vermoorde Peter R. de Vries: 'Ik praat nog steeds met hem' (video) Bekijk deze video » Peter R. de Vries Foundation: 100.000 euro voor gouden tip over op Curaçao omgekomen Mike (HvNL) Bekijk deze video » Royce de Vries in Hart van Nederland over bekentenis Joran: "Vind dat behoorlijk onthullend" Bekijk deze video »
TV :
Zien: eerste beelden nieuwe dramaserie boek Peter R. de Vries (video)

In 1994 schreef Peter R. de Vries het boek Een Moord kost meer Levens. Het is het ongelooflijke verhaal van Paul Spruit, een man waarvan zijn vader twee kinderen om het leven bracht en hij doodde zelf zijn stiefvader. Het verhaal is door Videoland verfilmd tot dramaserie en RTL Boulevard deelde donderdag de eerste beelden met onder andere Monic Hendrickx en Jacob Derwig.

Bekijk de beelden van Een Moord kost meer Levens hierboven.

De dramaserie Een Moord kost meer Levens is vanaf 14 november te zien bij Videoland. Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's