Zien: Beau eet gerecht van sterrenchef met kraai!

Zien: Beau eet gerecht van sterrenchef met kraai!

Donderdag 2 november 2023 om 10:30

Beau van Erven Dorens eet vieze snacks roomkaasbonbon en mayo-mousse

In zijn talkshow laat Beau van Erven Dorens weer eens zien dat hij voor alles in is. Sterrenchef Herman Cooijmans komt langs met een zeer uniek gerecht en Beau wil dit zeker even proeven…

Smakelijk of niet te eten?
Cooijmans van sterrenrestaurant Eden in Valkenswaard komt langs met een bijzonder verhaal, hij serveert sinds kort namelijk kraai. Beau is niet te beroerd om het uit te proberen en neemt een hap. Ook andere gasten krijgen een hapje, is er sprake van een nieuwe delicatesse of vinden ze het niks?

Bekijk het fragment van Beau in de video hieronder. Heb je Beau gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

Zien: <em>Beau</em> eet gerecht van sterrenchef met kraai! Beau van Erven Dorens eet vieze snacks roomkaasbonbon en mayo-mousse In zijn talkshow laat Beau van Erven Dorens weer eens zien dat hij voor alles in is. Sterrenchef Herman Cooijmans komt langs met een zeer uniek gerecht en Beau wil dit zeker even proeven… Smakelijk of niet te eten?Cooijmans van sterrenrestaurant Eden in Valkenswaard komt langs met een bijzonder verhaal, hij serveert sinds kort namelijk kraai. Beau is niet te beroerd om het uit te proberen en neemt een hap. Ook andere gasten krijgen een hapje, is er sprake van een nieuwe delicatesse of vinden ze het niks? Bekijk het fragment van Beau in de video hieronder. Heb je Beau gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv. Sophie Hilbrand pakt Beau van Erven Dorens aan, ‘AZC in Bloemendaal?!’ (Khalid & Sophie) Bekijk deze video » André Hazes constateert in Casa Di Beau iets treurigs over zijn familiefoto's Bekijk deze video » BEAU gemist? 'Dries Roelvink, die bescheidenheid siert jou zo' Bekijk deze video »
Talkshow :
Zien: Beau eet gerecht van sterrenchef met kraai!

Actuele video's

Meer actuele video's