Luister hier naar 'Now And Then' het nieuwe nummer van The Beatles

Luister hier naar 'Now And Then' het nieuwe nummer van The Beatles

Luister hier naar <em>'Now And Then'</em> het nieuwe nummer van <em>The Beatles</em> De videoclip van 'Now And Then' is vanaf donderdag 3 november om 14:00 uur te zien op Youtube en Gids.tv. Na ruim een halve eeuw wachten, hebben The Beatles eindelijk nieuwe muziek uitgebracht. Het nieuwe nummer Now And Then werd vandaag om 15.00 uur Nederlandse tijd uitgebracht. Tekst gaat verder onder de video. The Beatles - Now And Then (Official Audio") Now And ThenHet nummer uit 1978, geschreven en gezongen door de wijlen John Lennon, wordt nu 'het laatste Beatles-nummer' genoemd. Het bevat ook bijdragen van de eveneens overleden George Harrison, en ruim veertig jaar later hebben Paul McCartney en Ringo Starr het nummer voltooid. Eerder dit jaar dook McCartney de studio in om met behulp van AI een oude demo van The Beatles af te maken. Het nummer 'Now And Then' van The Beatles is te beluisteren in bovenstaande video. In de bovenste video zie je meer over de totstandkoming van het laatste Beatles-nummer.
Muziek :
Donderdag 2 november 2023 om 15:34

De videoclip van 'Now And Then' is vanaf donderdag 3 november om 14:00 uur te zien op Youtube en Gids.tv.

Na ruim een halve eeuw wachten, hebben The Beatles eindelijk nieuwe muziek uitgebracht. Het nieuwe nummer Now And Then werd vandaag om 15.00 uur Nederlandse tijd uitgebracht.

Tekst gaat verder onder de video.

")

Now And Then
Het nummer uit 1978, geschreven en gezongen door de wijlen John Lennon, wordt nu 'het laatste Beatles-nummer' genoemd. Het bevat ook bijdragen van de eveneens overleden George Harrison, en ruim veertig jaar later hebben Paul McCartney en Ringo Starr het nummer voltooid. Eerder dit jaar dook McCartney de studio in om met behulp van AI een oude demo van The Beatles af te maken.

Het nummer 'Now And Then' van The Beatles is te beluisteren in bovenstaande video. In de bovenste video zie je meer over de totstandkoming van het laatste Beatles-nummer.

Actuele video's

Meer actuele video's