Hart van Nederland: verwaarloosde hond met klitten in beslag genomen (video)

Hart van Nederland: verwaarloosde hond met klitten in beslag genomen (video)

Donderdag 2 november 2023 om 20:08

<em>Hart van Nederland</em>: verwaarloosde hond met klitten in beslag genomen (video) In een woning in Woerden is vorige week een zwaar verwaarloosde hond in beslag genomen. Het arme dier was nauwelijks nog te herkennen en droeg zo'n 2,5 kilo naar urine stikende klitten met zich mee. De hond is inmiddels opgevangen, geschoren en verzorgd. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Schattige beelden: eerste netgiraffe geboren in ZooParc Overloon Bekijk deze video » Video: Duitse automobilist geraakt door omvallende boom op A79 bij Meerssen Bekijk deze video » Hart van Nederland: persoon overleden door omgewaaide boom in Venray (video) Bekijk deze video »
Nieuws :

In een woning in Woerden is vorige week een zwaar verwaarloosde hond in beslag genomen. Het arme dier was nauwelijks nog te herkennen en droeg zo'n 2,5 kilo naar urine stikende klitten met zich mee. De hond is inmiddels opgevangen, geschoren en verzorgd.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's