Video: Duitse automobilist geraakt door omvallende boom op A79 bij Meerssen

Video: Duitse automobilist geraakt door omvallende boom op A79 bij Meerssen

Donderdag 2 november 2023 om 16:17

In Meerssen is donderdagochtend op de A79 een boom op de weg gevallen als gevolg van de hevige storm Ciarán. Een auto werd daarbij getroffen, en volgens een politiewoordvoerder zijn de twee inzittenden door hulpdiensten uit de auto gehaald. Beiden raakten gewond.

Tekst gaat verder onder de video.

Video: <em>Duitse automobilist</em> geraakt door omvallende boom op <em>A79 bij Meerssen</em> In Meerssen is donderdagochtend op de A79 een boom op de weg gevallen als gevolg van de hevige storm Ciarán. Een auto werd daarbij getroffen, en volgens een politiewoordvoerder zijn de twee inzittenden door hulpdiensten uit de auto gehaald. Beiden raakten gewond. Tekst gaat verder onder de video. Duitse automobilistHet ongeval vond plaats rond 11.20 uur en heeft aanzienlijke schade aan de auto met een Duits kenteken veroorzaakt. Een ooggetuige, die in tegengestelde richting reed, zag de boom plotseling omvallen en deelde: "Op dat moment gaat er door je hoofd: als 'ie maar niemand raakt." Dat gebeurt wel, want een auto kon de boom uiteindelijk niet ontwijken. "Dat voertuig werd van de weg afgedrukt en ik zag die takken vol de auto in verdwijnen." Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook Storm Ciarán slaat toe: fietsende vrouw geraakt door omvallende boom in Apeldoorn Bekijk deze video » Storm Ciarán veroorzaakt chaos: vrachtwagen vol kerstpakketten belandt in de sloot Bekijk deze video »
Nieuws :

Duitse automobilist
Het ongeval vond plaats rond 11.20 uur en heeft aanzienlijke schade aan de auto met een Duits kenteken veroorzaakt. Een ooggetuige, die in tegengestelde richting reed, zag de boom plotseling omvallen en deelde: "Op dat moment gaat er door je hoofd: als 'ie maar niemand raakt." Dat gebeurt wel, want een auto kon de boom uiteindelijk niet ontwijken. "Dat voertuig werd van de weg afgedrukt en ik zag die takken vol de auto in verdwijnen."

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's