Frank Lammers weer op boevenpad in Ferry de serie: 'Wanhopig op zoek naar geld'

Frank Lammers weer op boevenpad in Ferry de serie: 'Wanhopig op zoek naar geld'

Woensdag 1 november 2023 om 21:13

FERRY: de serie is vanaf 3 november te bingen op Netflix. Lees hier waar je FERRY: de serie kunt kijken.

Voor de fans van Ferry Bouman is het tijd om hun worstenbroodjes op te warmen, want de nieuwe avonturen van deze iconische Brabantse crimineel zijn bijna hier. Vanaf aanstaande vrijdag kun je FERRY: de serie streamen.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Frank Lammers</em> weer op boevenpad in <em>Ferry de serie</em>: 'Wanhopig op zoek naar geld' FERRY: de serie is vanaf 3 november te bingen op Netflix. Lees hier waar je FERRY: de serie kunt kijken. Voor de fans van Ferry Bouman is het tijd om hun worstenbroodjes op te warmen, want de nieuwe avonturen van deze iconische Brabantse crimineel zijn bijna hier. Vanaf aanstaande vrijdag kun je FERRY: de serie streamen. Tekst gaat verder onder de video. Ferry de serieIn Ferry de serie vliegen de XTC-pillen, kogels en hilarische scheldwoorden weer in het rond, na het succes van Undercover en Ferry de Film. Vandaag kwam de cast samen voor een feestelijke bijeenkomst. Frank Lammers en Elise Schaap vertellen meer over de crimeserie. Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Frank Lammers weer op boevenpad in Ferry de serie: 'Wanhopig op zoek naar geld'

Ferry de serie
In Ferry de serie vliegen de XTC-pillen, kogels en hilarische scheldwoorden weer in het rond, na het succes van Undercover en Ferry de Film. Vandaag kwam de cast samen voor een feestelijke bijeenkomst. Frank Lammers en Elise Schaap vertellen meer over de crimeserie.

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's