Gids.tv op LIFF 2023 #4: Andrew Scott en Paul Mescal schitteren in All of Us Strangers

Gids.tv op LIFF 2023 #4: Andrew Scott en Paul Mescal schitteren in All of Us Strangers

Vrijdag 3 november 2023 om 13:41

Vanaf donderdag 26 oktober vind in Leiden het jaarlijkse Leiden International Film Festival, ofwel het LIFF, plaats. Gids.tv is de komende dagen (vrijwel) elke dag te vinden op het filmfestival en doet uitgebreid verslag.

Filmtip: All of Us Strangers
Andrew Haigh is een regisseur die bekend staan om het maken van persoonlijke verhalen met een rauw randje. Dat doet hij ook met All of us Strangers, een film over een schrijver die in een vrijwel leeg appartementencomplex een mede-bewoner tegen het lijf loopt, met wie hij het tragische verhaal over zijn ouders deelt. De film is voorlopig nog niet in de bioscoop te zien, maar wij kunnen niet wachten om hem binnenkort nog een keer te zien.

Alle overgebleven screenings voor All of Us Strangers zijn inmiddels uitverkocht.

Korte review: The Boy and the Heron
Filmrecensent Niels heeft via zijn Instagram-kanaal Filmschatkist weer een korte review opgenomen over één van de films die tijdens LIFF te zien is: de nieuwe Studio Ghibli-film The Boy and the Heron.

Vrijwilligers
Op het LIFF zijn de organisatoren blij met de grote hoeveelheid vrijwilligers en mede-filmliefhebbers die er voor zorgen dat het festival georganiseerd kan worden. Voor verschillende screening hebben wij onderstaande video al voorbij zien komen, vaak ondersteund door luid applaus.

Gids.tv op <em>LIFF 2023</em> #4: Andrew Scott en Paul Mescal schitteren in <em>All of Us Strangers</em> Vanaf donderdag 26 oktober vind in Leiden het jaarlijkse Leiden International Film Festival, ofwel het LIFF, plaats. Gids.tv is de komende dagen (vrijwel) elke dag te vinden op het filmfestival en doet uitgebreid verslag. Filmtip: All of Us StrangersAndrew Haigh is een regisseur die bekend staan om het maken van persoonlijke verhalen met een rauw randje. Dat doet hij ook met All of us Strangers, een film over een schrijver die in een vrijwel leeg appartementencomplex een mede-bewoner tegen het lijf loopt, met wie hij het tragische verhaal over zijn ouders deelt. De film is voorlopig nog niet in de bioscoop te zien, maar wij kunnen niet wachten om hem binnenkort nog een keer te zien. Alle overgebleven screenings voor All of Us Strangers zijn inmiddels uitverkocht. Korte review: The Boy and the HeronFilmrecensent Niels heeft via zijn Instagram-kanaal Filmschatkist weer een korte review opgenomen over één van de films die tijdens LIFF te zien is: de nieuwe Studio Ghibli-film The Boy and the Heron. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door Filmschatkist (@filmschatkist) VrijwilligersOp het LIFF zijn de organisatoren blij met de grote hoeveelheid vrijwilligers en mede-filmliefhebbers die er voor zorgen dat het festival georganiseerd kan worden. Voor verschillende screening hebben wij onderstaande video al voorbij zien komen, vaak ondersteund door luid applaus. Lees hier het volledige schema met films die tijdens LIFF te zien zijn. Alles van Gids.tv op het LIFF vind je in het speciale filmfestival dossier op Gids.tv. Bekijk ook de andere delen van Gids.tv op LIFF 2023 Gids.tv op LIFF 2023 #1: nieuwe film Poor Things is dikke kijktip Bekijk deze video » Gids.tv op LIFF 2023 #2: Het tragische verhaal van 'de vrouw van' in Priscilla Bekijk deze video » Gids.tv op LIFF 2023 #3: Nieuwe Ghibli film The Boy and the Heron valt in de smaak Bekijk deze video » Gids.tv op LIFF 2023 #4: Andrew Scott en Paul Mescal schitteren in All of Us Strangers Bekijk deze video »
Film :
Gids.tv op LIFF 2023 #4: Andrew Scott en Paul Mescal schitteren in All of Us Strangers

Lees hier het volledige schema met films die tijdens LIFF te zien zijn. Alles van Gids.tv op het LIFF vind je in het speciale filmfestival dossier op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's