Gids.tv op LIFF 2023 #3: Nieuwe Ghibli film The Boy and the Heron valt in de smaak

Gids.tv op LIFF 2023 #3: Nieuwe Ghibli film The Boy and the Heron valt in de smaak

Vanaf donderdag 26 oktober vind in Leiden het jaarlijkse Leiden International Film Festival, ofwel het LIFF, plaats. Gids.tv is de komende dagen (vrijwel) elke dag te vinden op het filmfestival en doet uitgebreid verslag.

Filmtip: The Boy and the Heron
De nieuwe Studio Ghibli film The Boy and the Heron zou de laatste film van regisseur en Ghibli-baas Hayao Miyazaki zijn. Nu hebben we dat vaker gehoord, maar de man heeft de respectabele leeftijd van 82 bereikt en dan gaan de jaren steeds meer tellen. Op filmmaken heeft Miyazaki niet ingeleverd, want zijn nieuwe film is weer een pareltje geworden. Op Gids.tv schreven we al een recensie over de film.

Voor The Boy and the Heron zijn alleen op woensdag 1 november om 16.00 uur nog kaarten beschikbaar.

Andere tips
Onze filmredacteur Niels ging naar de film Perfect Days van regisseur Wim Wenders en was daar zeer van onder de indruk. De film Radical blijft voorlopig de publiekslieveling van het festival. Die film kan je ook zeer binnenkort al in de bioscoop buiten Leiden bekijken.

Lees hier het volledige schema met films die tijdens LIFF te zien zijn. Alles van Gids.tv op het LIFF vind je in het speciale filmfestival dossier op Gids.tv.

Gids.tv op <em>LIFF 2023</em> #3: Nieuwe Ghibli film <em>The Boy and the Heron</em> valt in de smaak Vanaf donderdag 26 oktober vind in Leiden het jaarlijkse Leiden International Film Festival, ofwel het LIFF, plaats. Gids.tv is de komende dagen (vrijwel) elke dag te vinden op het filmfestival en doet uitgebreid verslag. Filmtip: The Boy and the HeronDe nieuwe Studio Ghibli film The Boy and the Heron zou de laatste film van regisseur en Ghibli-baas Hayao Miyazaki zijn. Nu hebben we dat vaker gehoord, maar de man heeft de respectabele leeftijd van 82 bereikt en dan gaan de jaren steeds meer tellen. Op filmmaken heeft Miyazaki niet ingeleverd, want zijn nieuwe film is weer een pareltje geworden. Op Gids.tv schreven we al een recensie over de film. Voor The Boy and the Heron zijn alleen op woensdag 1 november om 16.00 uur nog kaarten beschikbaar. Andere tipsOnze filmredacteur Niels ging naar de film Perfect Days van regisseur Wim Wenders en was daar zeer van onder de indruk. De film Radical blijft voorlopig de publiekslieveling van het festival. Die film kan je ook zeer binnenkort al in de bioscoop buiten Leiden bekijken. Lees hier het volledige schema met films die tijdens LIFF te zien zijn. Alles van Gids.tv op het LIFF vind je in het speciale filmfestival dossier op Gids.tv. Bekijk ook de andere delen van Gids.tv op LIFF 2023 Gids.tv op LIFF 2023 #1: nieuwe film Poor Things is dikke kijktip Bekijk deze video » Gids.tv op LIFF 2023 #2: Het tragische verhaal van 'de vrouw van' in Priscilla Bekijk deze video » Gids.tv op LIFF 2023 #3: Nieuwe Ghibli film The Boy and the Heron valt in de smaak Bekijk deze video » Gids.tv op LIFF 2023 #4: Andrew Scott en Paul Mescal schitteren in All of Us Strangers Bekijk deze video » Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door Leiden Int. Film Festival | LIFF (@leideniff)

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV