Johnny de Mol staat stil bij overlijden zus Daniëlle van ’t Schip: 'Klaagde nooit over pijn'

Johnny de Mol staat stil bij overlijden zus Daniëlle van ’t Schip: 'Klaagde nooit over pijn'

Vrijdag 3 november 2023 om 16:09

Johnny de Mol herdenkt in RTL Boulevard het verlies van zijn zus Daniëlle van 't Schip, die vorige maand op 55-jarige leeftijd is overleden. Ze kreeg in 2022 de diagnose van een agressieve endeldarmtumor.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Johnny de Mol</em> staat stil bij overlijden zus <em>Daniëlle van ’t Schip</em>: 'Klaagde nooit over pijn' Johnny de Mol herdenkt in RTL Boulevard het verlies van zijn zus Daniëlle van 't Schip, die vorige maand op 55-jarige leeftijd is overleden. Ze kreeg in 2022 de diagnose van een agressieve endeldarmtumor. Tekst gaat verder onder de video. Daniëlle van 't SchipJohnny de Mol deelt dat zijn zus nooit klaagde over pijn of de uitdagingen waarmee ze werd geconfronteerd. Hij herinnert haar als een positief persoon die de familie buitengewoon veel kracht heeft gegeven. Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Dochter van Willeke Alberti, Danielle van 't Schip, op 55-jarige leeftijd overleden Bekijk deze video » Chantal Janzen geëmotioneerd door overlijden Daniëlle van 't Schip (Shownieuws) Bekijk deze video »
TV :
Johnny de Mol staat stil bij overlijden zus Daniëlle van ’t Schip: 'Klaagde nooit over pijn'

Daniëlle van 't Schip
Johnny de Mol deelt dat zijn zus nooit klaagde over pijn of de uitdagingen waarmee ze werd geconfronteerd. Hij herinnert haar als een positief persoon die de familie buitengewoon veel kracht heeft gegeven.

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's