Video: verbijstering over Marokkanen-uitspraak burgemeester Den Bosch

Video: verbijstering over Marokkanen-uitspraak burgemeester Den Bosch

Vrijdag 3 november 2023 om 18:12

Video: verbijstering over <em>Marokkanen-uitspraak</em> burgemeester Den Bosch Jack Mikkers, de burgemeester van Den Bosch, heeft de woede van de Marokkaanse gemeenschap op zijn hals gehaald. De burgemeester heeft op een bewonersbijeenkomst in Den Bosch de Marokkaanse gemeenschap beledigd door te zeggen dat de Marokkanen bovenaan de lijst staan als het gaat om overlast. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Zien: zo bescherm je no-claimkorting bij het melden van schade door storm Ciarán Bekijk deze video » Goudprijs stijgt tot recordhoogte door oorlog Israël en Hamas: ruim 60.000 euro per kilo Bekijk deze video » Hart van Nederland: fiets doormidden na botsing met auto in Leek (video) Bekijk deze video »
Nieuws :

Jack Mikkers, de burgemeester van Den Bosch, heeft de woede van de Marokkaanse gemeenschap op zijn hals gehaald. De burgemeester heeft op een bewonersbijeenkomst in Den Bosch de Marokkaanse gemeenschap beledigd door te zeggen dat de Marokkanen bovenaan de lijst staan als het gaat om overlast.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's