Goudprijs stijgt tot recordhoogte door oorlog Israël en Hamas: ruim 60.000 euro per kilo

Goudprijs stijgt tot recordhoogte door oorlog Israël en Hamas: ruim 60.000 euro per kilo

Vrijdag 3 november 2023 om 16:54

Het is een astronomisch bedrag: ruim 60.000 euro voor een kilo goud. Nog niet eerder kreeg je zoveel euro's voor je goud als de afgelopen week. Hierdoor zien juweliers en goudwisselkantoren dat mensen juist nu hun goud verkopen.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Goudprijs</em> stijgt tot <em>recordhoogte</em> door oorlog <em>Israël en Hamas</em>: ruim <em>60.000 euro</em> per kilo Het is een astronomisch bedrag: ruim 60.000 euro voor een kilo goud. Nog niet eerder kreeg je zoveel euro's voor je goud als de afgelopen week. Hierdoor zien juweliers en goudwisselkantoren dat mensen juist nu hun goud verkopen. Tekst gaat verder onder de video. Israël en HamasAan het begin van oktober was de prijs voor een kilo goud nog iets meer dan 56.000 euro. Vandaag de dag levert een kilo goud bijna 60.500 euro op. De recente stijging van de goudprijs wordt mede veroorzaakt door de gebeurtenissen in het conflict tussen Israël en Hamas. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook Hugo de Jonge over stembureaus in gevangenissen: 'Verder moeten we niet gaan' Bekijk deze video » Zien: zo bescherm je no-claimkorting bij het melden van schade door storm Ciarán Bekijk deze video »
Nieuws :

Israël en Hamas
Aan het begin van oktober was de prijs voor een kilo goud nog iets meer dan 56.000 euro. Vandaag de dag levert een kilo goud bijna 60.500 euro op. De recente stijging van de goudprijs wordt mede veroorzaakt door de gebeurtenissen in het conflict tussen Israël en Hamas.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's