Hart van Nederland: fiets doormidden na botsing met auto in Leek (video)

Hart van Nederland: fiets doormidden na botsing met auto in Leek (video)

Vrijdag 3 november 2023 om 17:06

<em>Hart van Nederland</em>: fiets doormidden na botsing met auto in Leek (video) In Leek is een flinke botsing geweest tussen een automobilist en een fietser, waarbij de klap zo hard was dat de fiets in twee stukken uit elkaar is gevallen. Volgens Hart van Nederland is het nog niet bekend hoe het met de fietser gaat, die naar het ziekenhuis is gebracht. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Thierry Baudet gelooft niet in 'non-binair': "Kan ook zeggen dat ik alien ben" (video) Bekijk deze video » Hart van Nederland: verwaarloosde hond met klitten in beslag genomen (video) Bekijk deze video » Hugo de Jonge over stembureaus in gevangenissen: 'Verder moeten we niet gaan' Bekijk deze video »
Nieuws :

In Leek is een flinke botsing geweest tussen een automobilist en een fietser, waarbij de klap zo hard was dat de fiets in twee stukken uit elkaar is gevallen. Volgens Hart van Nederland is het nog niet bekend hoe het met de fietser gaat, die naar het ziekenhuis is gebracht.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's