Vandaag Inside: Giménez en vriendin hebben een aparte hobby!

Vandaag Inside: Giménez en vriendin hebben een aparte hobby!

Vandaag Inside: Giménez en vriendin hebben een aparte hobby! In Vandaag Inside hebben Santiago Giménez en zijn vriendin Fer Serrano een aparte hobby. De twee zijn gespot verkleed als dino in een Rotterdams park. De heren van Vandaag Inside geloven niet wat ze zien. Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Bekijk ook Johan Derksen over Ajax-crisis: "Er is sprake van mismanagement en wanbeleid" Bekijk deze video » Wilfred Genee: 'Alleen Johan Derksen mag onzin uitslaan, Job en Valentijn niet' Bekijk deze video » René van der Gijp steekt de draak met Ajax-supporters: 'Kampioenen, kampioenen!' Bekijk deze video » Vandaag Inside: stel brullende apen op een apenrots? Bekijk deze video »
TV :
Zaterdag 4 november 2023 om 10:24

In Vandaag Inside hebben Santiago Giménez en zijn vriendin Fer Serrano een aparte hobby. De twee zijn gespot verkleed als dino in een Rotterdams park. De heren van Vandaag Inside geloven niet wat ze zien.

Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's