Italiaanse kinderen Ruud Gullit willen geld zien, Johan Derksen reageert: ‘Profiteurs, schandalig!’

Italiaanse kinderen Ruud Gullit willen geld zien, Johan Derksen reageert: ‘Profiteurs, schandalig!’

Zaterdag 4 november 2023 om 10:06

In Vandaag Inside maakt Johan Derksen geen vrienden in Italië. Ruud Gullit heeft daar twee kinderen die 500.000 euro willen zien van hun vader. De volwassen kinderen zijn werkloos en zijn dat van plan te blijven. Er ligt namelijk een afspraak dat Gullit alimentatie blijft betalen tot de twee kinderen een baan hebben. Johan Derksen vindt het niet kunnen.

Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Italiaanse kinderen <em>Ruud Gullit</em> willen geld zien, <em>Johan Derksen</em> reageert: ‘Profiteurs, schandalig!’ In Vandaag Inside maakt Johan Derksen geen vrienden in Italië. Ruud Gullit heeft daar twee kinderen die 500.000 euro willen zien van hun vader. De volwassen kinderen zijn werkloos en zijn dat van plan te blijven. Er ligt namelijk een afspraak dat Gullit alimentatie blijft betalen tot de twee kinderen een baan hebben. Johan Derksen vindt het niet kunnen. Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Bekijk ook Johan Derksen over Ajax-crisis: "Er is sprake van mismanagement en wanbeleid" Bekijk deze video » Wilfred Genee: 'Alleen Johan Derksen mag onzin uitslaan, Job en Valentijn niet' Bekijk deze video » René van der Gijp steekt de draak met Ajax-supporters: 'Kampioenen, kampioenen!' Bekijk deze video » Vandaag Inside: stel brullende apen op een apenrots? Bekijk deze video »
TV :

Actuele video's

Meer actuele video's