Frans Bauer wil niet opnieuw trouwen met Mariska: 'We laten het hierbij' (video)

Frans Bauer wil niet opnieuw trouwen met Mariska: 'We laten het hierbij' (video)

Zaterdag 4 november 2023 om 16:08

Frans Bauer hoeft niet opnieuw te trouwen met zijn Mariska, zo laat de goedlachse zanger weten in Shownieuws. Jarenlang was dit wel de grote droom van het koppel.

Lees verder onder de video.

<em>Frans Bauer</em> wil niet opnieuw trouwen met Mariska: 'We laten het hierbij' (video) Frans Bauer hoeft niet opnieuw te trouwen met zijn Mariska, zo laat de goedlachse zanger weten in Shownieuws. Jarenlang was dit wel de grote droom van het koppel. Lees verder onder de video. GelofteFrans en Mariska hadden altijd de grote droom om nog een keer hun huwelijksgeloftes uit te spreken, want tijdens hun echte huwelijk in 2008 was hun jongste zoon nog niet geboren. Frans is echter op dit plan teruggekomen: 'Mariska en ik hoeven niet nóg een keer te trouwen. Ook niet om onze huwelijksgeloftes opnieuw uit te spreken.' Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Je kan de beste fragmenten van Shownieuws terugkijken bij Gids.tv. Frans en Mariska Bauer apetrots: zoon Christiaan cum laude afgestudeerd Bekijk deze video » Frans Bauer en Jody Bernal maken muziek: "Spaanse versie van Heb je even voor mij Bekijk deze video » Frans Bauer overladen met reacties na eerste uitzending Leven zonder letters: 'Ontzettend trots' Bekijk deze video »
Entertainment :
Frans Bauer wil niet opnieuw trouwen met Mariska: 'We laten het hierbij' (video)

Gelofte
Frans en Mariska hadden altijd de grote droom om nog een keer hun huwelijksgeloftes uit te spreken, want tijdens hun echte huwelijk in 2008 was hun jongste zoon nog niet geboren. Frans is echter op dit plan teruggekomen: 'Mariska en ik hoeven niet nóg een keer te trouwen. Ook niet om onze huwelijksgeloftes opnieuw uit te spreken.'

Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Je kan de beste fragmenten van Shownieuws terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's