Nederlanders uit Gaza geland in Eindhoven: "Dit snijdt iedereen door de ziel" (video)

Nederlanders uit Gaza geland in Eindhoven: "Dit snijdt iedereen door de ziel" (video)

Nederlanders uit <em>Gaza</em> geland in Eindhoven: &quot;Dit snijdt iedereen door de ziel&quot; (video) Een vliegtuig met Nederlanders vanuit de Egyptische hoofdstad Caïro is zaterdagavond rond 18:20 uur geland op vliegbasis Eindhoven. Aan boord zitten onder meer vijftien mensen met een Nederlandse verblijfsvergunning en hun gezinsleden, die in Gaza verbleven toen daar de oorlog met Israël uitbrak. Minister van Buitenlandse Zaken Hanke Bruins Slot vertelt dat de passagiers afschuwelijke dingen hebben meegemaakt in Gaza: "Dit snijdt iedereen door de ziel en mij ook." Bekijk de Hart van Nederland-video hierboven. Bekijk ook Fotograaf Motaz Azaiza enorm populair als nieuwsbron vanuit Gaza (video) Bekijk deze video » Grensovergang tussen Gaza en Egypte heropend: toegang voor gewonden en buitenlanders Bekijk deze video »
TV :
Zondag 5 november 2023 om 08:39

Een vliegtuig met Nederlanders vanuit de Egyptische hoofdstad Caïro is zaterdagavond rond 18:20 uur geland op vliegbasis Eindhoven. Aan boord zitten onder meer vijftien mensen met een Nederlandse verblijfsvergunning en hun gezinsleden, die in Gaza verbleven toen daar de oorlog met Israël uitbrak.

Minister van Buitenlandse Zaken Hanke Bruins Slot vertelt dat de passagiers afschuwelijke dingen hebben meegemaakt in Gaza: "Dit snijdt iedereen door de ziel en mij ook."

Bekijk de Hart van Nederland-video hierboven.

Actuele video's

Meer actuele video's