Auto vliegt van viaduct op A16 bij Breda: twee jonge mannen zwaargewond (video)

Auto vliegt van viaduct op A16 bij Breda: twee jonge mannen zwaargewond (video)

Zondag 5 november 2023 om 17:06

Op zondag is een auto van de snelweg A16 bij Breda afgeraakt en van het talud afgereden. De twee inzittenden, twee mannen van respectievelijk 21 en 22 jaar oud uit Arnhem, raakten ernstig gewond.

Tekst gaat verder onder de video.

Auto vliegt van viaduct op <em>A16 bij Breda</em>: twee <em>jonge mannen</em> zwaargewond (video) Op zondag is een auto van de snelweg A16 bij Breda afgeraakt en van het talud afgereden. De twee inzittenden, twee mannen van respectievelijk 21 en 22 jaar oud uit Arnhem, raakten ernstig gewond. Tekst gaat verder onder de video. ViaductEen politiewoordvoerder vertelde aan Hart van Nederland dat de auto op de A16 richting Rotterdam reed. Ter hoogte van de afrit naar de A58 belandde het voertuig in de middenberm. "Vermoedelijk is de auto toen van het viaduct gevlogen en op de Liesboslaan terechtgekomen," aldus de woordvoerder. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook Museumnacht Amsterdam eindigt in vandalisme: Rijksmuseum en Van Goghmuseum beklad met verf Bekijk deze video » Heftige beelden: amateurvoetbalwedstrijd in Den Haag mondt uit in massale vechtpartij Bekijk deze video »
Nieuws :

Viaduct
Een politiewoordvoerder vertelde aan Hart van Nederland dat de auto op de A16 richting Rotterdam reed. Ter hoogte van de afrit naar de A58 belandde het voertuig in de middenberm. "Vermoedelijk is de auto toen van het viaduct gevlogen en op de Liesboslaan terechtgekomen," aldus de woordvoerder.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's