Heftige beelden: amateurvoetbalwedstrijd in Den Haag mondt uit in massale vechtpartij

Heftige beelden: amateurvoetbalwedstrijd in Den Haag mondt uit in massale vechtpartij

Heftige beelden: <em>amateurvoetbalwedstrijd</em> in <em>Den Haag</em> mondt uit in massale <em>vechtpartij</em> In één weekend waren er twee vechtpartijen na een voetbalwedstrijd in Den Haag, waarbij supporters van amateurvoetbalclubs zowel op zaterdag als op zondag met elkaar slaags raakten. Tekst gaat verder onder de video. Potje voetbal op de Nederlandse velden loopt uit op massale knokpartij! #voetbal #amateurs #rodekaart pic.twitter.com/HHs1zkFnee— Dumpert (@dumpert) November 5, 2023 Wedstrijd gestaaktOp zondag brak er een vechtpartij uit op het terrein van sportclub H.M.S.H. De lopende wedstrijd werd gestaakt, waarbij één persoon gewond raakte en door ambulancemedewerkers werd gecontroleerd, maar niet naar het ziekenhuis hoefde. Er zijn geen aanhoudingen verricht. Bekijk de video's van Hart van Nederland en Dumpert hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook ZIEN: Even tot Hier nagelt voetbalhooligans aan schandpaal, 'volkomen voor lul gezet' Bekijk deze video » Heftige beelden: Ajax-supporters vernielen hoofdingang ArenA, ME grijpt in Bekijk deze video » RKC - Ajax definitief gestaakt vanwege ernstige botsing doelman Etienne Vaessen (video) Bekijk deze video »
Nieuws :
Zondag 5 november 2023 om 16:17

In één weekend waren er twee vechtpartijen na een voetbalwedstrijd in Den Haag, waarbij supporters van amateurvoetbalclubs zowel op zaterdag als op zondag met elkaar slaags raakten.

Tekst gaat verder onder de video.

Wedstrijd gestaakt
Op zondag brak er een vechtpartij uit op het terrein van sportclub H.M.S.H. De lopende wedstrijd werd gestaakt, waarbij één persoon gewond raakte en door ambulancemedewerkers werd gecontroleerd, maar niet naar het ziekenhuis hoefde. Er zijn geen aanhoudingen verricht.

Bekijk de video's van Hart van Nederland en Dumpert hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's