Video: brand in meterkast leidt tot grootschalige evacuatie in Breda

Video: brand in meterkast leidt tot grootschalige evacuatie in Breda

Vrijdag 3 november 2023 om 14:31

In Breda zijn vier personen lichtgewond geraakt bij een brand in een appartementencomplex aan de Tramsingel. Nog eens vijftig mensen zijn geëvacueerd. Dat meldt de Veiligheidsregio Midden- en West-Brabant. De brand is inmiddels onder controle.

Tekst gaat verder onder de video.

Video: <em>brand in meterkast</em> leidt tot grootschalige evacuatie in <em>Breda</em> In Breda zijn vier personen lichtgewond geraakt bij een brand in een appartementencomplex aan de Tramsingel. Nog eens vijftig mensen zijn geëvacueerd. Dat meldt de Veiligheidsregio Midden- en West-Brabant. De brand is inmiddels onder controle. Tekst gaat verder onder de video. MeterkastDe brand in het appartementencomplex brak rond 08:00 uur uit. Het vuur ontstond in een meterkast, vermoedelijk als gevolg van eerdere wateroverlast. De brandweer heeft de bewoners, waaronder veel studenten, met behulp van een hoogwerker geëvacueerd. Op dit moment worden ze opgevangen in de brandweerkazerne van Breda. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook Jan Rotmans over Tweede Kamerverkiezingen: 'Ik heb vertrouwen in Frans Timmermans' Bekijk deze video » Hugo de Jonge over stembureaus in gevangenissen: 'Verder moeten we niet gaan' Bekijk deze video »
Nieuws :

Meterkast
De brand in het appartementencomplex brak rond 08:00 uur uit. Het vuur ontstond in een meterkast, vermoedelijk als gevolg van eerdere wateroverlast. De brandweer heeft de bewoners, waaronder veel studenten, met behulp van een hoogwerker geëvacueerd. Op dit moment worden ze opgevangen in de brandweerkazerne van Breda.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's