Elixer-cast reageert op overlijden Ben Ramakers: "De hele cast is diep geraakt"

Elixer-cast reageert op overlijden Ben Ramakers: "De hele cast is diep geraakt"

Dinsdag 7 november 2023 om 10:25

Acteur Ben Ramakers (69) is overleden op de set van serie Elixer. "Zijn overlijden is een groot verlies en heeft de hele cast en crew van Elixer diep geraakt", laat een woordvoerder van producent Topkapi weten. RTL Nieuws schrijft: "Ramakers had bijna al zijn scènes gedraaid, dus op het voltooien van de serie heeft zijn dood geen invloed."

De achtdelige dramaserie Elixer van regisseur Dana Nechushtan gaat over de wereld van Big Pharma. Bekijk hieronder de Hart van Nederland-video met het trieste overlijdensbericht van Ben Ramakers.

<em>Elixer</em>-cast reageert op overlijden Ben Ramakers: &quot;De hele cast is diep geraakt&quot; Acteur Ben Ramakers (69) is overleden op de set van serie Elixer. "Zijn overlijden is een groot verlies en heeft de hele cast en crew van Elixer diep geraakt", laat een woordvoerder van producent Topkapi weten. RTL Nieuws schrijft: "Ramakers had bijna al zijn scènes gedraaid, dus op het voltooien van de serie heeft zijn dood geen invloed." De achtdelige dramaserie Elixer van regisseur Dana Nechushtan gaat over de wereld van Big Pharma. Bekijk hieronder de Hart van Nederland-video met het trieste overlijdensbericht van Ben Ramakers. Bekijk ook Johnny de Mol staat stil bij overlijden zus Daniëlle van ’t Schip: 'Klaagde nooit over pijn' Bekijk deze video » RTL Boulevard: 'Jennifer Aniston hield zich afzijdig tijdens afscheid Matthew Perry' (video) Bekijk deze video »
Nieuws :

Actuele video's

Meer actuele video's