Bij ongeval in Hedikhuizen is 70-jarige automobilist omgekomen (Hart van Nederland)

Bij ongeval in Hedikhuizen is 70-jarige automobilist omgekomen (Hart van Nederland)

Bij ongeval in <em>Hedikhuizen</em> is 70-jarige automobilist omgekomen (<em>Hart van Nederland</em>) In Hedikhuizen is maandag een 70-jarige automobilist na een ernstig ongeval omgekomen. De man uit Aalst botste tegen een boom nadat hij van de weg was geraakt. Hij overleed later in het ziekenhuis. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook Auto vliegt van viaduct op A16 bij Breda: twee jonge mannen zwaargewond (video) Bekijk deze video » Ongeluk Venlo: fietsster van 77 overleden na aanrijding vrachtwagen Bekijk deze video » Rico Verhoeven uit ongenoegen over filmpje sparringsessie met Dilan Yesilgöz (Hart van Nederland) Bekijk deze video »
Nieuws :
Dinsdag 7 november 2023 om 13:54

In Hedikhuizen is maandag een 70-jarige automobilist na een ernstig ongeval omgekomen. De man uit Aalst botste tegen een boom nadat hij van de weg was geraakt. Hij overleed later in het ziekenhuis.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's