Steun voor burgemeester Drimmelen na opzettelijke bijna-aanrijding: "Doet me ontzettend veel goed" (HvNL)

Steun voor burgemeester Drimmelen na opzettelijke bijna-aanrijding: "Doet me ontzettend veel goed" (HvNL)

Dinsdag 7 november 2023 om 16:50

Boy Scholtze, burgemeester van Drimmelen werd maandag bijna aangereden toen hij naar zijn auto liep. De burgemeester werd ook verbaal bedreigd door de agressieve inwoner van Drimmelen die refereerde aan zijn geaardheid.

Tekst gaat door onder de video.

Steun voor burgemeester <em>Drimmelen</em> na <em>opzettelijke bijna-aanrijding</em>: &quot;Doet me ontzettend veel goed&quot; (<em>HvNL</em>) Boy Scholtze, burgemeester van Drimmelen werd maandag bijna aangereden toen hij naar zijn auto liep. De burgemeester werd ook verbaal bedreigd door de agressieve inwoner van Drimmelen die refereerde aan zijn geaardheid. Tekst gaat door onder de video. SteunbetuigingenHet is niet de eerste keer dat Scholtze met belediging en bedreiging te maken heeft. Gelukkig krijgt hij vanuit de gemeente Drimmelen en vanuit het hele land veel steunbetuigingen. "Dat doet me ontzettend veel goed", aldus de burgemeester in Hart van Nederland. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook Elixer-cast reageert op overlijden Ben Ramakers: "De hele cast is diep geraakt" Bekijk deze video » Bij ongeval in Hedikhuizen is 70-jarige automobilist omgekomen (Hart van Nederland) Bekijk deze video » Rico Verhoeven uit ongenoegen over filmpje sparringsessie met Dilan Yesilgöz (Hart van Nederland) Bekijk deze video »
Nieuws :

Steunbetuigingen
Het is niet de eerste keer dat Scholtze met belediging en bedreiging te maken heeft. Gelukkig krijgt hij vanuit de gemeente Drimmelen en vanuit het hele land veel steunbetuigingen. "Dat doet me ontzettend veel goed", aldus de burgemeester in Hart van Nederland.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's