Familie Gillis: Massa is Kassa gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Familie Gillis: Massa is Kassa gemist? Bekijk hier de hele uitzending
Familie Gillis: Massa is Kassa: Peter en Wendy op liefdesvakantie

Familie Gillis: Massa is Kassa gemist? Bekijk hier de hele uitzending Het is alweer tijd voor de tweede aflevering van het elfde seizoen van Familie Gillis: massa is kassa. Deze serie volgt de steenrijke familie Gillis in hun dagelijkse bezigheden, met ‘pater familias’ Peter voorop. Alle fragmenten uit deze uitzending Dinsdag in Massa is Kassa: Peter Gillis bakt een ei op zijn auto Bekijk deze video » Peter geniet met WendyPeter geniet op zijn vakantie in Italië van zijn nieuwe liefje Wendy, maar kan aan de stevige kritiek van de vaderlandse pers niet ontsnappen. Gillis ligt al een tijdje onder vuur vanwege onder meer de aangifte die zijn ex Nicol Kremers heeft gedaan. Ze beschuldigt de miljonair van ernstige mishandeling, Peter eist op zijn beurt weer geld van haar omdat ze zich niet aan de voorwaarden van een vaststellingsovereenkomst zou hebben gehouden. Hier staat in dat ze niks over hun relatie naar buiten mocht brengen. Levensgevaarlijke vondstIn deze aflevering is ook te zien hoe Mark ondertussen een poging doet om een enorme lading motoren heelhuids te verhuizen naar de spiksplinternieuwe villa van de multimiljonair. Bij een nachtelijke check doen Mark en JP een levensgevaarlijke vondst.
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier bij KIJK.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste 14 dagen gratis. Klik hier.

Het is alweer tijd voor de tweede aflevering van het elfde seizoen van Familie Gillis: massa is kassa. Deze serie volgt de steenrijke familie Gillis in hun dagelijkse bezigheden, met ‘pater familias’ Peter voorop.

Peter geniet met Wendy
Peter geniet op zijn vakantie in Italië van zijn nieuwe liefje Wendy, maar kan aan de stevige kritiek van de vaderlandse pers niet ontsnappen. Gillis ligt al een tijdje onder vuur vanwege onder meer de aangifte die zijn ex Nicol Kremers heeft gedaan. Ze beschuldigt de miljonair van ernstige mishandeling, Peter eist op zijn beurt weer geld van haar omdat ze zich niet aan de voorwaarden van een vaststellingsovereenkomst zou hebben gehouden. Hier staat in dat ze niks over hun relatie naar buiten mocht brengen.

Levensgevaarlijke vondst
In deze aflevering is ook te zien hoe Mark ondertussen een poging doet om een enorme lading motoren heelhuids te verhuizen naar de spiksplinternieuwe villa van de multimiljonair. Bij een nachtelijke check doen Mark en JP een levensgevaarlijke vondst.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Familie Gillis: massa is kassa

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV