Hart van Nederland: automobilist overleden bij ongeval op A12 bij Ede (video)

Hart van Nederland: automobilist overleden bij ongeval op A12 bij Ede (video)

Woensdag 8 november 2023 om 10:42

<em>Hart van Nederland</em>: automobilist overleden bij ongeval op A12 bij Ede (video) Een automobilist is in de nacht van dinsdag op woensdag om het leven gekomen bij een ongeval op de A12 bij Ede. Bij het ongeval waren twee auto's betrokken, meldt een politiewoordvoerder aan Hart van Nederland. In ieder geval één persoon die in de andere auto zat, is naar een ziekenhuis gebracht. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Steun voor burgemeester Drimmelen na opzettelijke bijna-aanrijding: "Doet me ontzettend veel goed" (HvNL) Bekijk deze video » Hart van Nederland over de gevaren van koken op gas: 'Giftige stoffen in huis' (video) Bekijk deze video » Hart van Nederland: gemaskerde mannen overvallen woning in Stein (video) Bekijk deze video »
Nieuws :

Een automobilist is in de nacht van dinsdag op woensdag om het leven gekomen bij een ongeval op de A12 bij Ede. Bij het ongeval waren twee auto's betrokken, meldt een politiewoordvoerder aan Hart van Nederland. In ieder geval één persoon die in de andere auto zat, is naar een ziekenhuis gebracht.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's