Hart van Nederland: gemaskerde mannen overvallen woning in Stein (video)

Hart van Nederland: gemaskerde mannen overvallen woning in Stein (video)

Woensdag 8 november 2023 om 08:30

<em>Hart van Nederland</em>: gemaskerde mannen overvallen woning in Stein (video) Twee gemaskerde mannen hebben in de nacht van dinsdag op woensdag een gewapende overval gepleegd op een woning in het Limburgse Stein. Het is niet de eerste keer dat er een woning is overvallen in die straat. De buurt is behoorlijk opgeschrikt, meldt Hart van Nederland bij de bovenstaande beelden. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Ongeluk Venlo: fietsster van 77 overleden na aanrijding vrachtwagen Bekijk deze video » Elixer-cast reageert op overlijden Ben Ramakers: "De hele cast is diep geraakt" Bekijk deze video » Steun voor burgemeester Drimmelen na opzettelijke bijna-aanrijding: "Doet me ontzettend veel goed" (HvNL) Bekijk deze video »
Nieuws :

Twee gemaskerde mannen hebben in de nacht van dinsdag op woensdag een gewapende overval gepleegd op een woning in het Limburgse Stein. Het is niet de eerste keer dat er een woning is overvallen in die straat. De buurt is behoorlijk opgeschrikt, meldt Hart van Nederland bij de bovenstaande beelden.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's