Zien: dit is waarom Caroline van der Plas de plannen van BBB niet laat doorrekenen

Zien: dit is waarom Caroline van der Plas de plannen van BBB niet laat doorrekenen

Woensdag 8 november 2023 om 18:52

Caroline van der Plas benadrukt in een interview met RTL Ontbijtnieuws dat haar partij niet alleen kijkt naar de kosten in haar verkiezingsprogramma, maar ook streeft naar investeringen in de toekomst.

Tekst gaat verder onder de video.

Zien: dit is waarom <em>Caroline van der Plas</em> de plannen van <em>BBB</em> niet laat <em>doorrekenen</em> Caroline van der Plas benadrukt in een interview met RTL Ontbijtnieuws dat haar partij niet alleen kijkt naar de kosten in haar verkiezingsprogramma, maar ook streeft naar investeringen in de toekomst. Tekst gaat verder onder de video. Haalbaarheid plannenNog nooit eerder hebben zoveel partijen hun programma niet ingeleverd bij het CPB. Onder andere NSC, BBB, SP, Partij voor de Dieren, PVV, DENK en BVNL hebben om diverse redenen afgehaakt, wat tot ontevredenheid heeft geleid bij een aanzienlijk deel van hun kiezers. Bekijk de video van RTL Nieuws hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van RTL Nieuws terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook Johan Derksen: 'Hierdoor heb je alle reden om NIET op Caroline van der Plas te stemmen' (Vandaag Inside) Bekijk deze video » Caroline van de Plas in RTL Ontbijtnieuws: afspraak met Pieter Omtzigt werd steeds afgezegd Bekijk deze video »
Politiek :
Zien: dit is waarom Caroline van der Plas de plannen van BBB niet laat doorrekenen

Haalbaarheid plannen
Nog nooit eerder hebben zoveel partijen hun programma niet ingeleverd bij het CPB. Onder andere NSC, BBB, SP, Partij voor de Dieren, PVV, DENK en BVNL hebben om diverse redenen afgehaakt, wat tot ontevredenheid heeft geleid bij een aanzienlijk deel van hun kiezers.

Bekijk de video van RTL Nieuws hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van RTL Nieuws terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's