Nick Schilder over relatie: "Saai en niet romantisch"(Shownieuws)

Nick Schilder over relatie: "Saai en niet romantisch"(Shownieuws)

<em>Nick Schilder</em> over relatie: &quot;Saai en niet romantisch&quot;(<em>Shownieuws</em>) In Shownieuws geeft Nick Schilder eerlijk toe dat hij voorkeur heeft voor een 'Hoodiedate' (nieuwe single van Snelle, red.) aangezien hij heel hard aan het werk is. Zijn relatie schiet er dus een beetje bij in. Saai en niet romantisch"Ik loop als man en vader een beetje achter de feiten aan", aldus de succesvolle solozanger, die tot voor kort een duo vormde met Simon. Hij vervolgt: "Het is nu dus saai en niet romantisch." Maar daar komt in de decembermaand verandering in, belooft hij zijn vrouw Kirsten. Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Je kan de beste fragmenten van Shownieuws terugkijken bij Gids.tv. 'Meesterinterviewer' Martien Meiland gaat gasten interviewen voor nieuw programma (video) Bekijk deze video » Geert Wilders bij Shownieuws: 'Slapen is mijn grootste hobby' (video) Bekijk deze video » Anouk in '&C' over miskramen, contact met Ali B. en vreemdgaande ouders (Shownieuws) Bekijk deze video »
Entertainment :
Donderdag 9 november 2023 om 08:20

In Shownieuws geeft Nick Schilder eerlijk toe dat hij voorkeur heeft voor een 'Hoodiedate' (nieuwe single van Snelle, red.) aangezien hij heel hard aan het werk is. Zijn relatie schiet er dus een beetje bij in.

Saai en niet romantisch
"Ik loop als man en vader een beetje achter de feiten aan", aldus de succesvolle solozanger, die tot voor kort een duo vormde met Simon. Hij vervolgt: "Het is nu dus saai en niet romantisch." Maar daar komt in de decembermaand verandering in, belooft hij zijn vrouw Kirsten.

Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Je kan de beste fragmenten van Shownieuws terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's