Anouk in '&C' over miskramen, contact met Ali B. en vreemdgaande ouders (Shownieuws)

Anouk in '&C' over miskramen, contact met Ali B. en vreemdgaande ouders (Shownieuws)

Woensdag 8 november 2023 om 13:27

Anouk is weer helemaal terug in the picture met een nieuwe cd en een uitgebreid interview in de '&C' waarin ze persoonlijke details deelt over haar leven. In Shownieuws horen we diverse onthullingen uit dat interview over Anouks verleden.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Anouk</em> in '&amp;C' over miskramen, contact met <em>Ali B</em>. en vreemdgaande ouders (<em>Shownieuws</em>) Anouk is weer helemaal terug in the picture met een nieuwe cd en een uitgebreid interview in de '&C' waarin ze persoonlijke details deelt over haar leven. In Shownieuws horen we diverse onthullingen uit dat interview over Anouks verleden. Tekst gaat verder onder de video. VreemdgaanZo vertelt de zangeres dat toen zij nog heel klein was, haar moeder een relatie kreeg met de overbuurman terwijl haar vader verliefd werd op de overbuurvrouw. Verder gaat het in het '&C' interview over het contact dat Anouk nog met Ali B. heeft en over haar drie miskramen. Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Je kan de beste fragmenten van Shownieuws terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Zien: Koning Charles geeft zijn eerste troonrede, zonder Harry en Meghan (video) Bekijk deze video » 'Meesterinterviewer' Martien Meiland gaat gasten interviewen voor nieuw programma (video) Bekijk deze video » Geert Wilders bij Shownieuws: 'Slapen is mijn grootste hobby' (video) Bekijk deze video »
Entertainment :

Vreemdgaan
Zo vertelt de zangeres dat toen zij nog heel klein was, haar moeder een relatie kreeg met de overbuurman terwijl haar vader verliefd werd op de overbuurvrouw. Verder gaat het in het '&C' interview over het contact dat Anouk nog met Ali B. heeft en over haar drie miskramen.

Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Je kan de beste fragmenten van Shownieuws terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's