Johan Derksen noemt Caroline van der Plas 'onnozel wicht' (Vandaag Inside)

Johan Derksen noemt Caroline van der Plas 'onnozel wicht' (Vandaag Inside)

Johan Derksen noemt Caroline van der Plas 'onnozel wicht' (<em>Vandaag Inside</em>) Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van woensdag 8 november. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv. In Vandaag Inside is te zien dat de heren eerst groot fan waren van Caroline van der Plas (BBB) maar dat is helemaal omgeslagen. Een interview in De Telegraaf is de aanleiding. Volgens Johan Derksen kwam Caroline namelijk in het gesprek over als een 'onnozel wicht'. "Het was gewoon een slecht interview!" Van der Plas reageert live in de uitzending... Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Talkshow :
Donderdag 9 november 2023 om 09:41

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van woensdag 8 november. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv.

In Vandaag Inside is te zien dat de heren eerst groot fan waren van Caroline van der Plas (BBB) maar dat is helemaal omgeslagen. Een interview in De Telegraaf is de aanleiding. Volgens Johan Derksen kwam Caroline namelijk in het gesprek over als een 'onnozel wicht'. "Het was gewoon een slecht interview!" Van der Plas reageert live in de uitzending...

Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's