Vandaag Inside gemist? Bas Nijhuis neemt 'ondeugende' stropdas mee voor Johan Derksen

Vandaag Inside gemist? Bas Nijhuis neemt 'ondeugende' stropdas mee voor Johan Derksen

Donderdag 9 november 2023 om 08:40

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van woensdag 8 november. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv.

In Vandaag Inside is Bas Nijhuis te gast en hij heeft een cadeautje voor Johan Derksen meegenomen. Een 85-jarige fan heeft Bas een ondeugende stropdas meegegeven want Johan is de enige volgens haar die zo'n stoute stropdas kan dragen...

<em>Vandaag Inside</em> gemist? Bas Nijhuis neemt 'ondeugende' stropdas mee voor <em>Johan Derksen</em> Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van woensdag 8 november. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv. In Vandaag Inside is Bas Nijhuis te gast en hij heeft een cadeautje voor Johan Derksen meegenomen. Een 85-jarige fan heeft Bas een ondeugende stropdas meegegeven want Johan is de enige volgens haar die zo'n stoute stropdas kan dragen... Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Bekijk ook Opmerkelijke onthulling Johan Derksen: 'Al 10 jaar geen warme maaltijd gehad' (video) Bekijk deze video » Miljuschka Witzenhausen woest om deepfake-video: 'Liever een porno-fake' (video) Bekijk deze video »
Talkshow :

Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's