Wendy, vriendin van Peter Gillis, slaakt noodkreet: 'Help!' (video)

Wendy, vriendin van Peter Gillis, slaakt noodkreet: 'Help!' (video)

Dinsdag 17 oktober 2023 om 09:51

Wendy van Hout, de vriendin van Peter Gillis, waant zich natuurlijk een ware prinses in hun nieuwe kapitale villa maar toch zit ze met een enorm probleem. 'Help, I need somebody. Help, Hoe ga ik dit nou allemaal mooi decoreren?', vraagt ze zich hardop af in een video op Instagram.

'Hoe ga ik dit doen?'
Waar heeft ze het in hemelsnaam over? Nou... de kerst komt eraan en dan ben je in zo'n pand natuurlijk niet klaar met een paar kerstboompjes, wat slingers en een opblaas-Santa. Nee: Wendy zal er zo ongeveer een dagtaak aan hebben het stulpje in de kerstsfeer te krijgen en daar wordt ze zich nu langzaam van bewust: 'Mensen I love it maar hoe ga ik dit doen?'

Beelden van de onthutste Wendy zie je hieronder:

Wendy, vriendin van <em>Peter Gillis</em>, slaakt noodkreet: 'Help!' (video) Wendy van Hout, de vriendin van Peter Gillis, waant zich natuurlijk een ware prinses in hun nieuwe kapitale villa maar toch zit ze met een enorm probleem. 'Help, I need somebody. Help, Hoe ga ik dit nou allemaal mooi decoreren?', vraagt ze zich hardop af in een video op Instagram. 'Hoe ga ik dit doen?'Waar heeft ze het in hemelsnaam over? Nou... de kerst komt eraan en dan ben je in zo'n pand natuurlijk niet klaar met een paar kerstboompjes, wat slingers en een opblaas-Santa. Nee: Wendy zal er zo ongeveer een dagtaak aan hebben het stulpje in de kerstsfeer te krijgen en daar wordt ze zich nu langzaam van bewust: 'Mensen I love it maar hoe ga ik dit doen?' Beelden van de onthutste Wendy zie je hieronder: Bekijk ook Evert Santegoeds fileert Nicol Kremers: 'Schaam je, met je brutale bek' (Shownieuws) Bekijk deze video » Vriend vermiste Sam van Grondelle: 'Elk uur dat verstrijkt verschuiven de scenario's' (video) Bekijk deze video » Tooske: 'Yolanthe Cabau viert feest met haar grote liefde' (Shownieuws) Bekijk deze video »
Show :
Wendy, vriendin van Peter Gillis, slaakt noodkreet: 'Help!' (video)

Actuele video's

Meer actuele video's