Waar is mijn erfenis? Agressieve stiefmoeder Nicole betaalt de prijs in familiedrama

Waar is mijn erfenis? Agressieve stiefmoeder Nicole betaalt de prijs in familiedrama

Vrijdag 10 november 2023 om 12:25

Stiefmoeder Nicole reageert behoorlijk agressief op de komst van Dennis van der Geest, en er lijkt geen enkele mogelijkheid tot bemiddeling. Voor Cliff en Dennis rest niets anders dan zelf de confrontatie aan te gaan. Na een moeizaam gesprek klinkt plotseling een bevrijdend woord, iets waar Dennis en Cliff niet op hadden durven hopen.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Waar is mijn erfenis?</em> Agressieve stiefmoeder <em>Nicole</em> betaalt de prijs in <em>familiedrama</em> Stiefmoeder Nicole reageert behoorlijk agressief op de komst van Dennis van der Geest, en er lijkt geen enkele mogelijkheid tot bemiddeling. Voor Cliff en Dennis rest niets anders dan zelf de confrontatie aan te gaan. Na een moeizaam gesprek klinkt plotseling een bevrijdend woord, iets waar Dennis en Cliff niet op hadden durven hopen. Tekst gaat verder onder de video. Agressieve stiefmoederCliff uit Terneuzen is niet blij met het idee dat zijn vader samen met zijn Belgische vriendin naar Spanje wil verhuizen. Ondanks zijn bezwaren wordt het plan doorgezet. Zes jaar later overlijdt Cliffs vader plotseling. Cliff en zijn twee zussen erven twee woningen van hem, waaronder de 'casa' in Spanje. Er is echter één groot probleem: de helft van deze woning behoort toe aan hun stiefmoeder, met wie het bijzonder lastig communiceren is. Waar is mijn erfenis? is iedere donderdag om 20.30 uur te zien bij SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Waar is mijn erfenis? terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
TV :

Agressieve stiefmoeder
Cliff uit Terneuzen is niet blij met het idee dat zijn vader samen met zijn Belgische vriendin naar Spanje wil verhuizen. Ondanks zijn bezwaren wordt het plan doorgezet. Zes jaar later overlijdt Cliffs vader plotseling. Cliff en zijn twee zussen erven twee woningen van hem, waaronder de 'casa' in Spanje. Er is echter één groot probleem: de helft van deze woning behoort toe aan hun stiefmoeder, met wie het bijzonder lastig communiceren is.

Waar is mijn erfenis? is iedere donderdag om 20.30 uur te zien bij SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Waar is mijn erfenis? terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's