Waar is mijn erfenis?: stiefmoeder woest als Dennis van der Geest verhaal komt halen

Waar is mijn erfenis?: stiefmoeder woest als Dennis van der Geest verhaal komt halen

<em>Waar is mijn erfenis?</em>: stiefmoeder woest als Dennis van der Geest verhaal komt halen Woeste Gea in Waar is mijn erfenis?: 'Ik kan nooit zo dement worden dat ik dit zal vergeten' In Waar is mijn erfenis? zit Cliff met een groot probleem. Cliff en zijn twee zussen hebben een huis in Spanje van zijn vader geërfd, maar de woning is voor de helft van zijn stiefmoeder. Omdat er een hypotheekschuld op het huis rust, wil Cliff de woning verkopen, maar zijn stiefmoeder wil er niks van weten. Ondertussen wordt het niet meer onderhouden en geen hypotheek meer afgelost. Dennis van der Geest gaat verhaal halen bij stiefmoeder Nicole maar ze wordt woest. “Laat me met rust!” Bekijk het fragment van Waar is mijn erfenis? hieronder. Waar is mijn erfenis? is iedere donderdag om 20.30 uur te zien bij SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Waar is mijn erfenis? terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door SBS6 (@sbs6nl) Lachende Rachel Hazes haalt uit naar dochter Roxeanne: 'Zielig voor tegenpartij!' Bekijk deze video » Shownieuws: wat heeft Natasja Froger met de erfenisruzie van Monique de Bouvrie te maken? Bekijk deze video » Woeste Gea in Waar is mijn erfenis?: 'Ik kan nooit zo dement worden dat ik dit zal vergeten' Bekijk deze video »
Vrijdag 10 november 2023 om 12:13

Woeste Gea in Waar is mijn erfenis?: 'Ik kan nooit zo dement worden dat ik dit zal vergeten'

In Waar is mijn erfenis? zit Cliff met een groot probleem. Cliff en zijn twee zussen hebben een huis in Spanje van zijn vader geërfd, maar de woning is voor de helft van zijn stiefmoeder. Omdat er een hypotheekschuld op het huis rust, wil Cliff de woning verkopen, maar zijn stiefmoeder wil er niks van weten. Ondertussen wordt het niet meer onderhouden en geen hypotheek meer afgelost. Dennis van der Geest gaat verhaal halen bij stiefmoeder Nicole maar ze wordt woest. “Laat me met rust!”

Bekijk het fragment van Waar is mijn erfenis? hieronder.

Waar is mijn erfenis? is iedere donderdag om 20.30 uur te zien bij SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Waar is mijn erfenis? terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's