Zien: vakantiehuis in Spanje resulteert in restschuld van meer dan 25.000 euro (Waar is mijn erfenis?)

Zien: vakantiehuis in Spanje resulteert in restschuld van meer dan 25.000 euro (Waar is mijn erfenis?)

Vrijdag 10 november 2023 om 12:41

Na de dood van hun vader erven Cliff en zijn twee zussen twee huizen, waaronder één in Spanje. Ondanks dit, blijft hun stiefmoeder Nicole afwezig en eist ze bovendien een ton, meer dan het zomerhuis waard is. Het onvermogen om het huis te verkopen, plaatst Cliff en zijn zussen voor het risico van financiële problemen.

Tekst gaat verder onder de video.

Zien: <em>vakantiehuis in Spanje</em> resulteert in <em>restschuld</em> van meer dan 25.000 euro <em>(Waar is mijn erfenis?)</em> Na de dood van hun vader erven Cliff en zijn twee zussen twee huizen, waaronder één in Spanje. Ondanks dit, blijft hun stiefmoeder Nicole afwezig en eist ze bovendien een ton, meer dan het zomerhuis waard is. Het onvermogen om het huis te verkopen, plaatst Cliff en zijn zussen voor het risico van financiële problemen. Tekst gaat verder onder de video. HypotheekschuldMet een hypotheekschuld op het huis wil Cliff de woning verkopen, maar zijn stiefmoeder geeft geen medewerking. Hierdoor blijft de woning onverzorgd en wordt er geen aflossing meer gedaan op de hypotheek. Deze situatie bezorgt Cliff slapeloze nachten. Waar is mijn erfenis? is iedere donderdag om 20.30 uur te zien bij SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Waar is mijn erfenis? terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
TV :

Hypotheekschuld
Met een hypotheekschuld op het huis wil Cliff de woning verkopen, maar zijn stiefmoeder geeft geen medewerking. Hierdoor blijft de woning onverzorgd en wordt er geen aflossing meer gedaan op de hypotheek. Deze situatie bezorgt Cliff slapeloze nachten.

Waar is mijn erfenis? is iedere donderdag om 20.30 uur te zien bij SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Waar is mijn erfenis? terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's