Johan Derksen deelt hilarische anekdote over Kees Jansma: 'Ondersteboven boven de gracht gehangen'

Johan Derksen deelt hilarische anekdote over Kees Jansma: 'Ondersteboven boven de gracht gehangen'

Vrijdag 10 november 2023 om 10:21

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van donderdag 9 november. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv.

Tijdens de uitzending van Vandaag Inside bespreken de mannen voetballers die in confrontatie komen met supporters. Johan Derksen kan het opnieuw niet laten en deelt een kostelijke anekdote over Kees Jansma.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Johan Derksen</em> deelt hilarische anekdote over <em>Kees Jansma</em>: 'Ondersteboven boven de gracht gehangen' Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van donderdag 9 november. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv. Tijdens de uitzending van Vandaag Inside bespreken de mannen voetballers die in confrontatie komen met supporters. Johan Derksen kan het opnieuw niet laten en deelt een kostelijke anekdote over Kees Jansma. Tekst gaat verder onder de video. Kees Jansma"Ze hebben Kees toen boven de gracht gehouden in Alkmaar," aldus Derksen. Volgens de analist werd Jansma door een groep van 20 supporters op zijn kop boven de grachten gehangen omdat hij iets negatiefs deelde over de ploeg uit Alkmaar. Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Talkshow :

Kees Jansma
"Ze hebben Kees toen boven de gracht gehouden in Alkmaar," aldus Derksen. Volgens de analist werd Jansma door een groep van 20 supporters op zijn kop boven de grachten gehangen omdat hij iets negatiefs deelde over de ploeg uit Alkmaar.

Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's