René van der Gijp slachtoffer van dramatische wijnoogst in Vandaag Inside: 'Piepklein wijntje'

René van der Gijp slachtoffer van dramatische wijnoogst in Vandaag Inside: 'Piepklein wijntje'

Vrijdag 10 november 2023 om 09:51

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van donderdag 9 november. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv.

Het wijnjaar 2023 lijkt qua opbrengst teleurstellend te worden. Voornamelijk door matige oogsten op het zuidelijk halfrond, waar de druiven in ons voorjaar worden geoogst, en in enkele belangrijke wijnproducerende Europese landen. Zelfs de mannen van Vandaag Inside ondervinden hinder van de tegenvallende wijnoogsten.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>René van der Gijp</em> slachtoffer van dramatische wijnoogst in <em>Vandaag Inside</em>: 'Piepklein wijntje' Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van donderdag 9 november. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv. Het wijnjaar 2023 lijkt qua opbrengst teleurstellend te worden. Voornamelijk door matige oogsten op het zuidelijk halfrond, waar de druiven in ons voorjaar worden geoogst, en in enkele belangrijke wijnproducerende Europese landen. Zelfs de mannen van Vandaag Inside ondervinden hinder van de tegenvallende wijnoogsten. Tekst gaat verder onder de video. Piepklein wijntje voor RenéRené van der Gijp is niet vies van een wijntje tijdens de uitzending, maar donderdagavond kon de analist maar kort van zijn versnapering genieten. Van der Gijp kreeg door de slechte wijnoogst namelijk maar een half glaasje. "Het is de slechtste wijnoogst in 61 jaar, dus we moeten allemaal een beetje bezuinigen op die wijnen," aldus Wilfred Genee. Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Talkshow :

Piepklein wijntje voor René
René van der Gijp is niet vies van een wijntje tijdens de uitzending, maar donderdagavond kon de analist maar kort van zijn versnapering genieten. Van der Gijp kreeg door de slechte wijnoogst namelijk maar een half glaasje. "Het is de slechtste wijnoogst in 61 jaar, dus we moeten allemaal een beetje bezuinigen op die wijnen," aldus Wilfred Genee.

Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's