Op1 gemist? Pieter Omtzigt gaat door het stof na scheidsrechtervraag van Bas Nijhuis

Op1 gemist? Pieter Omtzigt gaat door het stof na scheidsrechtervraag van Bas Nijhuis

<em>Op1</em> gemist? <em>Pieter Omtzigt</em> gaat door het stof na scheidsrechtervraag van <em>Bas Nijhuis</em> Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van donderdag 9 november. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv. Pieter Omtzigt toont zijn eerste bewijs van bekwaamheid, de partijleider heeft succesvol zijn scheidsrechtersdiploma behaald. In Op1 ondergaat hij de test onder leiding van Eredivisiescheidsrechter Bas Nijhuis. Tekst gaat verder onder de video. De eerste proeve van bekwaamheid voor @PieterOmtzigt is binnen: de partijleider heeft zijn scheidsrechtersdiploma gehaald. Eredivisiescheidsrechter Bas Nijhuis neemt in #Op1 de proef op de som. #WNL pic.twitter.com/K5jUbyxPnH— Op1 (@op1npo) November 9, 2023 StrikvraagScheidsrechter Bas Nijhuis schetst een hypothetische situatie waarin een voetballer direct scoort uit een ingooi. Is dit een geldig doelpunt? Pieter Omtzigt is niet zeker van zijn zaak, maar zegt stellig 'ja'. Politiek verslaggever Thomas van Groningen corrigeert Omtzigt: 'Buiten de lijnen kan je niet scoren!' Bekijk het fragment van Op1 hierboven. In de bovenste video laat Johan Derksen zich uit over Omtzigt. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Vrijdag 10 november 2023 om 08:39

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van donderdag 9 november. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv.

Pieter Omtzigt toont zijn eerste bewijs van bekwaamheid, de partijleider heeft succesvol zijn scheidsrechtersdiploma behaald. In Op1 ondergaat hij de test onder leiding van Eredivisiescheidsrechter Bas Nijhuis.

Tekst gaat verder onder de video.

Strikvraag
Scheidsrechter Bas Nijhuis schetst een hypothetische situatie waarin een voetballer direct scoort uit een ingooi. Is dit een geldig doelpunt? Pieter Omtzigt is niet zeker van zijn zaak, maar zegt stellig 'ja'. Politiek verslaggever Thomas van Groningen corrigeert Omtzigt: 'Buiten de lijnen kan je niet scoren!'

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. In de bovenste video laat Johan Derksen zich uit over Omtzigt. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's