De Bondgenoten gemist? Portret Johan Derksen levert de groep te weinig punten op

De Bondgenoten gemist? Portret Johan Derksen levert de groep te weinig punten op

Vrijdag 10 november 2023 om 13:18

In het realityprogramma De Bondgenoten is de opdracht voor de teams om een bekende Nederlander te schilderen. Het team 'De slangen' koos voor Johan Derksen, maar niet iedereen kon de besnorde nestor van Vandaag Inside herkennen.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>De Bondgenoten</em> gemist? Portret <em>Johan Derksen</em> levert de groep te weinig punten op In het realityprogramma De Bondgenoten is de opdracht voor de teams om een bekende Nederlander te schilderen. Het team 'De slangen' koos voor Johan Derksen, maar niet iedereen kon de besnorde nestor van Vandaag Inside herkennen. Tekst gaat verder onder de video. Schilderopdracht"Mijn gevoel zegt dat heel veel mensen zijn naam niet kennen, maar hem wel herkennen. Daar maak ik me toch wel een beetje zorgen om," aldus een van de deelnemers. Haar onderbuikgevoel blijkt te kloppen; niet iedereen herkent Derksen, en dus loopt de groep een aanzienlijk aantal punten mis. Bekijk de beelden van De Bondgenoten hierboven. De Bondgenoten is elke werkdag om 19:45 uur te zien bij SBS6. Je kunt de afleveringen en de leukste fragmenten van De Bondgenoten terugkijken via Gids.tv Bekijk ook Johan Derksen met z'n vieze snor wordt in De Bondgenoten helemaal afgemaakt Bekijk deze video » Video: Sylvia verlaat De Bondgenoten na uit de hand gelopen ruzie met Jorrit Bekijk deze video »
TV :

Schilderopdracht
"Mijn gevoel zegt dat heel veel mensen zijn naam niet kennen, maar hem wel herkennen. Daar maak ik me toch wel een beetje zorgen om," aldus een van de deelnemers. Haar onderbuikgevoel blijkt te kloppen; niet iedereen herkent Derksen, en dus loopt de groep een aanzienlijk aantal punten mis.

Bekijk de beelden van De Bondgenoten hierboven.

De Bondgenoten is elke werkdag om 19:45 uur te zien bij SBS6. Je kunt de afleveringen en de leukste fragmenten van De Bondgenoten terugkijken via Gids.tv

Actuele video's

Meer actuele video's