Linda Mol trots op dochter Noa Vahle: 'Gegild bij Televizier-winst' (video)

Linda Mol trots op dochter Noa Vahle: 'Gegild bij Televizier-winst' (video)

Zaterdag 11 november 2023 om 09:36

Voor de LINDA.-Foundation slaan Linda de Mol en dochter Noa Vahle de handen ineen. Nu de feestdagen naderen is het hoogtijd om met vrijwilligers de cadeaus in te pakken die ten goede komen aan mensen die van heel weinig geld moeten rondkomen.

Linda Mol trots op dochter <em>Noa Vahle</em>: 'Gegild bij Televizier-winst' (video) Voor de LINDA.-Foundation slaan Linda de Mol en dochter Noa Vahle de handen ineen. Nu de feestdagen naderen is het hoogtijd om met vrijwilligers de cadeaus in te pakken die ten goede komen aan mensen die van heel weinig geld moeten rondkomen. Noa VahleNatuurlijk is dochter Noa Vahle ook van de partij om haar steentje bij te dragen aan de stichting van haar moeder. Het stel werd samen geïnterviewd door Shownieuws en natuurlijk werd er nog even teruggeblikt op de winst van de Televizier Talent Award door Noa. Linda de Mol: 'Ik heb echt bij de Televizier-Ring zo zitten genieten. (...) Ik heb echt heel hard gegild.' Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Je kan de beste fragmenten van Shownieuws terugkijken bij Gids.tv. Nick Schilder op het podium herenigd met Simon Keizer: 'Ontzettend leuk' (video) Bekijk deze video » Shownieuws: zijn Harry en Thalia uit B&B Vol Liefde nog verliefd? Bekijk deze video » Video: geëmotioneerde Nienke Plas deelt heftige ziekenhuisbeelden dochtertje Bekijk deze video »
TV :

Noa Vahle
Natuurlijk is dochter Noa Vahle ook van de partij om haar steentje bij te dragen aan de stichting van haar moeder. Het stel werd samen geïnterviewd door Shownieuws en natuurlijk werd er nog even teruggeblikt op de winst van de Televizier Talent Award door Noa. Linda de Mol: 'Ik heb echt bij de Televizier-Ring zo zitten genieten. (...) Ik heb echt heel hard gegild.'

Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Je kan de beste fragmenten van Shownieuws terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's