Hart van Nederland: twee lichamen in het water gevonden nabij Brabants zorgcentrum (video)

Hart van Nederland: twee lichamen in het water gevonden nabij Brabants zorgcentrum (video)

Zaterdag 11 november 2023 om 13:36

<em>Hart van Nederland</em>: twee lichamen in het water gevonden nabij Brabants zorgcentrum (video) Op één avond zijn er twee doden op het terrein van het Noord-Brabants zorgcentrum Lunet Zorg aangetroffen. De twee lichamen werden vrijdagavond gevonden op verschillende locaties, meldt Hart van Nederland op basis van politieberichten. De twee lichamen werden zo'n dertig kilometer uit elkaar gevonden en de slachtoffers zijn beiden cliënt van de zorginstelling. 'De zaken lijken onwijs op elkaar', meldde de politie. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Hart van Nederland: auto raakt te water bij ongeluk A28, man overlijdt (video) Bekijk deze video » Hart van Nederland: auto breekt in stukken en vliegt in brand bij ongeluk in Tilburg (video) Bekijk deze video » Hart van Nederland: meer dan twintig woningen ontruimd na explosie in Den Haag (video) Bekijk deze video »
Nieuws :

Op één avond zijn er twee doden op het terrein van het Noord-Brabants zorgcentrum Lunet Zorg aangetroffen. De twee lichamen werden vrijdagavond gevonden op verschillende locaties, meldt Hart van Nederland op basis van politieberichten. De twee lichamen werden zo'n dertig kilometer uit elkaar gevonden en de slachtoffers zijn beiden cliënt van de zorginstelling. 'De zaken lijken onwijs op elkaar', meldde de politie.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's