Indrukwekkend: B-Unique danst op Bambholle (Ranking the Talent)

Indrukwekkend: B-Unique danst op Bambholle (Ranking the Talent)

Zondag 12 november 2023 om 09:23

Vorige week zagen we de 11-jarige Carina voorbijkomen. Iedereen was verbaasd over haar zangkunst. Deze week ziet de jury opnieuw zangeressen op het podium. Maar ook de dansgroep B-Unique! De groep performt op het nummer Bambholle van Sagar Kadam. Bekijk het indrukwekkende optreden hieronder.

Ranking the Talent is elke zaterdag om 20:00 uur te zien op SBS6. Je kunt alle afleveringen van Ranking the Talent terugkijken bij Gids.tv en KIJK.nl.

Indrukwekkend: <em>B-Unique</em> danst op <em>Bambholle</em> (<em>Ranking the Talent</em>) Vorige week zagen we de 11-jarige Carina voorbijkomen. Iedereen was verbaasd over haar zangkunst. Deze week ziet de jury opnieuw zangeressen op het podium. Maar ook de dansgroep B-Unique! De groep performt op het nummer Bambholle van Sagar Kadam. Bekijk het indrukwekkende optreden hieronder. Ranking the Talent is elke zaterdag om 20:00 uur te zien op SBS6. Je kunt alle afleveringen van Ranking the Talent terugkijken bij Gids.tv en KIJK.nl. Bekijk ook Klaar voor een nieuw programma? Ranking The Talent! Met Charlie Luske in een boyband? Bekijk deze video » Kijkcijfers afgelopen weekend: 'Hotel Hollandia en Ranking the talent scoren slecht' Bekijk deze video »
TV :

Actuele video's

Meer actuele video's