Klaar voor een nieuw programma? Ranking The Talent! Met Charlie Luske in een boyband?

Klaar voor een nieuw programma? Ranking The Talent! Met Charlie Luske in een boyband?

Klaar voor een nieuw programma? <em>Ranking The Talent!</em> Met <em>Charlie Luske</em> in een boyband? Johnny de Mol zal vanaf 4 november een nieuw amusementsprogramma genaamd Ranking the Talent presenteren op SBS6. In de nieuwe tv-show beoordeelt het publiek meerdere acts. In Ranking The Talent gaan nieuwe talenten op jacht naar eeuwige roem. Dit keer moeten ze het hebben van de kijker thuis! De publieksjury bepaalt wie er talent heeft en wie niet. Er doen ook een paar bekende gezichten aan mee. Wie duikt er opeens op in een boyband? Bekijk de beelden van Ranking the Talent hierboven. Ranking the Talent is vanaf zaterdag 4 november om 20:00 uur wekelijks te zien op SBS6. Je kunt alle afleveringen van Ranking the Talent terugkijken bij Gids.tv en KIJK.nl. Bekijk ook Johnny de Mol over nieuw programma Ranking the Talent: meld je nu aan (video) Bekijk deze video » Holland's Got Talent: Edson da Graça in tranen als Naomi Zondagavond zingt Bekijk deze video »
TV :
Zaterdag 4 november 2023 om 11:51

Johnny de Mol zal vanaf 4 november een nieuw amusementsprogramma genaamd Ranking the Talent presenteren op SBS6. In de nieuwe tv-show beoordeelt het publiek meerdere acts.

In Ranking The Talent gaan nieuwe talenten op jacht naar eeuwige roem. Dit keer moeten ze het hebben van de kijker thuis! De publieksjury bepaalt wie er talent heeft en wie niet. Er doen ook een paar bekende gezichten aan mee. Wie duikt er opeens op in een boyband?

Bekijk de beelden van Ranking the Talent hierboven.

Ranking the Talent is vanaf zaterdag 4 november om 20:00 uur wekelijks te zien op SBS6. Je kunt alle afleveringen van Ranking the Talent terugkijken bij Gids.tv en KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's