Hart van Nederland gemist? Recordaantal demonstranten bij klimaatmars in Amsterdam

Hart van Nederland gemist? Recordaantal demonstranten bij klimaatmars in Amsterdam

Zondag 12 november 2023 om 15:37

Zondagmiddag is een menigte van tienduizenden klimaatdemonstranten gestart met een klimaatmars. Na een kort programma op de Dam begeven ze zich zingend, schreeuwend en onder begeleiding van muziek, fluitjes en sirenes in de richting van het Museumplein.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Hart van Nederland</em> gemist? Recordaantal demonstranten bij <em>klimaatmars</em> in <em>Amsterdam</em> Zondagmiddag is een menigte van tienduizenden klimaatdemonstranten gestart met een klimaatmars. Na een kort programma op de Dam begeven ze zich zingend, schreeuwend en onder begeleiding van muziek, fluitjes en sirenes in de richting van het Museumplein. Tekst gaat verder onder de video. Recordaantal deelnemersDe organisator, Klimaatcrisis Coalitie, spreekt van een recordaantal deelnemers en benadrukt dat de volledige route van meer dan 3 kilometer gevuld is met demonstranten. Een ter plaatse aanwezige verslaggever merkte eerder op dat de klimaatmars even na 13.00 uur van start ging, maar vanwege de grote menigte kon de achterkant lange tijd niet goed in beweging komen. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook Klimaatmars-betoger: 'We gaan er langzaam allemaal aan' (Hart van Nederland) Bekijk deze video » Bekijk de eerste beelden van A12-Mars: "Voor de toekomst van ons kind" (video) Bekijk deze video »
Nieuws :

Recordaantal deelnemers
De organisator, Klimaatcrisis Coalitie, spreekt van een recordaantal deelnemers en benadrukt dat de volledige route van meer dan 3 kilometer gevuld is met demonstranten. Een ter plaatse aanwezige verslaggever merkte eerder op dat de klimaatmars even na 13.00 uur van start ging, maar vanwege de grote menigte kon de achterkant lange tijd niet goed in beweging komen.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's