Klimaatmars-betoger: 'We gaan er langzaam allemaal aan' (Hart van Nederland)

Klimaatmars-betoger: 'We gaan er langzaam allemaal aan' (Hart van Nederland)

Maandag 20 juni 2022 om 09:36

Duizenden klimaatbetogers spraken zondag hun zorgen uit over de opwarming van de aarde tijdens een klimaatmars in Rotterdam. Maar hoe willen ze dit probleem oplossen? "Ik zou dolgraag willen dat de bevolkingsgroei stopte, met eigenlijk een verbod op meer dan drie kinderen", oppert een bezorgde heer.

'We gaan er langzaam allemaal aan'
Ook een jongeman maakt zich enorme zorgen en ziet zijn toekomst met angst en beven tegemoet: "Er is de afgelopen week een rapport uitgekomen, over dat de anderhalve graad of twee graden niet meer gehaald kan worden. Als we dat niet halen dan gaan we er langzaam gewoon allemaal aan." Bekijk het fragment van Hart van Nederland hieronder.

Klimaatmars-betoger: 'We gaan er langzaam allemaal aan' (<em>Hart van Nederland</em>) Duizenden klimaatbetogers spraken zondag hun zorgen uit over de opwarming van de aarde tijdens een klimaatmars in Rotterdam. Maar hoe willen ze dit probleem oplossen? "Ik zou dolgraag willen dat de bevolkingsgroei stopte, met eigenlijk een verbod op meer dan drie kinderen", oppert een bezorgde heer. 'We gaan er langzaam allemaal aan'Ook een jongeman maakt zich enorme zorgen en ziet zijn toekomst met angst en beven tegemoet: "Er is de afgelopen week een rapport uitgekomen, over dat de anderhalve graad of twee graden niet meer gehaald kan worden. Als we dat niet halen dan gaan we er langzaam gewoon allemaal aan." Bekijk het fragment van Hart van Nederland hieronder. Bekijk ook Grootschalige klimaatmars in Rotterdam: "Gaat over onze toekomst" (video) Bekijk deze video »
TV :
Klimaatmars-betoger: 'We gaan er langzaam allemaal aan' (Hart van Nederland)

Actuele video's

Meer actuele video's