Brandweermannen uit de kleren: een hete kalenderactie voor brandwondenslachtoffers

Brandweermannen uit de kleren: een hete kalenderactie voor brandwondenslachtoffers

Brandweermannen uit de kleren: een hete <em>kalenderactie</em> voor <em>brandwondenslachtoffers</em> Brandweermannen door het hele land gaan uit de kleren om aandacht te vragen en geld in te zamelen voor brandwondenslachtoffers. De mannen poseren voor de camera en hun foto's worden gepubliceerd in een speciale kalender. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook Dappere ontsnapping: 42-jarige man ongedeerd na ontvoering in Egmond aan Zee Bekijk deze video » Hart van Nederland gemist? Recordaantal demonstranten bij klimaatmars in Amsterdam Bekijk deze video »
TV :
Zondag 12 november 2023 om 18:50

Brandweermannen door het hele land gaan uit de kleren om aandacht te vragen en geld in te zamelen voor brandwondenslachtoffers. De mannen poseren voor de camera en hun foto's worden gepubliceerd in een speciale kalender.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's