Dappere ontsnapping: 42-jarige man ongedeerd na ontvoering in Egmond aan Zee

Dappere ontsnapping: 42-jarige man ongedeerd na ontvoering in Egmond aan Zee

Zondag 12 november 2023 om 14:59

In de nacht van zaterdag op zondag beweert een man dat hij ontvoerd is in Egmond aan Zee. De politie vermoedt dat meerdere personen bij de ontvoering betrokken waren. Gelukkig liep de man geen verwondingen op tijdens het incident.

Tekst gaat verder onder de video.

Dappere ontsnapping: <em>42-jarige man</em> ongedeerd na <em>ontvoering</em> in <em>Egmond aan Zee</em> In de nacht van zaterdag op zondag beweert een man dat hij ontvoerd is in Egmond aan Zee. De politie vermoedt dat meerdere personen bij de ontvoering betrokken waren. Gelukkig liep de man geen verwondingen op tijdens het incident. Tekst gaat verder onder de video. OntvoeringZaterdag werd de man door meerdere personen ontvoerd, maar hij slaagde erin te ontsnappen bij Poptahof Noord in Delft, Zuid-Holland. Tot op heden heeft de politie nog niemand gearresteerd. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. John van den Heuvel over gruwelijke ontvoering: 'Vingers afgesneden' (video) Bekijk deze video » Man ontvoerd in Spanbroek, ooggetuige vertelt hoe ze het zag gebeuren! Bekijk deze video »
Nieuws :

Ontvoering
Zaterdag werd de man door meerdere personen ontvoerd, maar hij slaagde erin te ontsnappen bij Poptahof Noord in Delft, Zuid-Holland. Tot op heden heeft de politie nog niemand gearresteerd.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's