Debat RTL: 'oude vrouw' Caroline van der Plas rekent huizenprijs om in guldens

Debat RTL: 'oude vrouw' Caroline van der Plas rekent huizenprijs om in guldens

Maandag 13 november 2023 om 09:42

Video: ongeloof bij Caroline van der Plas over ontbreken Omtzigt en Timmermans bij RTL-debat

In debat van zondagavond op RTL 4 worden de immens hoge huizenprijzen besproken, zo is de gemiddelde woning in Nederland 407.000 euro en Caroline van der Plas vindt dat niet kunnen. Ze wordt hier helemaal nostalgisch van. “Sorry, oude vrouw die ik ben, ga even terug naar de gulden-tijd. Dan praten we bijna over 1 miljoen gulden hè? Dat is toch bizar!” Gelijk klinkt het aan tafel dat het wel heel erg lang geleden is, dat we nog met guldens betaalden. Maar volgens de BBB-leider zijn er nog steeds mensen die dat weten.

Bekijk het fragment van RTL de Verkiezingen: in gesprek met de kiezer hieronder. Je kunt het RTL-debat terugkijken via Gids.tv.

<em>Debat RTL</em>: 'oude vrouw' Caroline van der Plas rekent huizenprijs om in guldens Video: ongeloof bij Caroline van der Plas over ontbreken Omtzigt en Timmermans bij RTL-debat In debat van zondagavond op RTL 4 worden de immens hoge huizenprijzen besproken, zo is de gemiddelde woning in Nederland 407.000 euro en Caroline van der Plas vindt dat niet kunnen. Ze wordt hier helemaal nostalgisch van. “Sorry, oude vrouw die ik ben, ga even terug naar de gulden-tijd. Dan praten we bijna over 1 miljoen gulden hè? Dat is toch bizar!” Gelijk klinkt het aan tafel dat het wel heel erg lang geleden is, dat we nog met guldens betaalden. Maar volgens de BBB-leider zijn er nog steeds mensen die dat weten. Bekijk het fragment van RTL de Verkiezingen: in gesprek met de kiezer hieronder. Je kunt het RTL-debat terugkijken via Gids.tv. Op1 gemist? Pieter Omtzigt geeft duidelijkheid en wil geen premier worden Bekijk deze video » Video: Frans Timmermans onder vuur na uitspraak over stilstand klimaatbeleid Bekijk deze video » Debat RTL: Geert Wilders wil dat Nederlanders voorrang krijgen op woningmarkt boven asielzoekers Bekijk deze video »
TV :
Debat RTL: 'oude vrouw' Caroline van der Plas rekent huizenprijs om in guldens

Actuele video's

Meer actuele video's