Video: Frans Timmermans onder vuur na uitspraak over stilstand klimaatbeleid

Video: Frans Timmermans onder vuur na uitspraak over stilstand klimaatbeleid

Zondag 12 november 2023 om 18:02

GroenLinks-PvdA-leider Frans Timmermans heeft met zijn uitspraak dat het kabinet 1000 dagen lang niets aan het klimaat heeft gedaan, woedende reacties opgeroepen. Lijsttrekkers van andere partijen reageren op zijn opmerking als kinderachtig, onwaar en onnodig.

Tekst gaat verder onder de video.

Video: <em>Frans Timmermans</em> onder vuur na uitspraak over <em>stilstand klimaatbeleid</em> GroenLinks-PvdA-leider Frans Timmermans heeft met zijn uitspraak dat het kabinet 1000 dagen lang niets aan het klimaat heeft gedaan, woedende reacties opgeroepen. Lijsttrekkers van andere partijen reageren op zijn opmerking als kinderachtig, onwaar en onnodig. Tekst gaat verder onder de video. Klimaatplannen TimmermansTimmermans sprak tijdens de uitzending van WNL Op Zondag over de klimaatplannen van zijn partij. Hij uitte hierbij expliciete kritiek op het demissionaire kabinet: "Het huidige kabinet heeft veel ruzie met elkaar gemaakt maar geen stappen vooruit gezet." Daarnaast benadrukte Timmermans opnieuw dat hij geen voorstander is van de bouw van een nieuwe kerncentrale in Nederland. Bekijk de video van RTL Nieuws hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van RTL Nieuws terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook RTL debat: bekijk de hoogtepunten en clashes Bekijk deze video » Video: ongeloof bij Caroline van der Plas over ontbreken Omtzigt en Timmermans bij RTL-debat Bekijk deze video » Vandaag Inside gemist? René vergelijkt opvallende Aston Villa-supporter met Frans Timmermans Bekijk deze video »
Nieuws :
Video: Frans Timmermans onder vuur na uitspraak over stilstand klimaatbeleid

Klimaatplannen Timmermans
Timmermans sprak tijdens de uitzending van WNL Op Zondag over de klimaatplannen van zijn partij. Hij uitte hierbij expliciete kritiek op het demissionaire kabinet: "Het huidige kabinet heeft veel ruzie met elkaar gemaakt maar geen stappen vooruit gezet." Daarnaast benadrukte Timmermans opnieuw dat hij geen voorstander is van de bouw van een nieuwe kerncentrale in Nederland.

Bekijk de video van RTL Nieuws hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van RTL Nieuws terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's